Sanningen som hämnd

För en tid sedan fick jag förslaget att fixa en hemsida för att skriva om allt jag blir arg på, vilket inbegriper sådan som skett, sker och med all sannolikhet kommer att ske. Från hemsida var inte steget långt till hämndsida. Jag ville ju ge igen på något sätt, genom att helt enkelt tala om vad som skett. Eftersom de flesta verkar föredra döden framför att utmålas i en dålig dager, kände jag att jag var på rätt väg. Jag skulle få skriva av mig lite och i bästa fall få något sagt också.

torsdag 8 april 2010

Massmedias del i landets negativa utveckling

Tack för din artikel Thomas Hartman!

Jag har inte fördjupat mig i händelserna runt Anna Sjödin, men erkänner gärna att jag fått en negativ uppfattning om henne och just på grund av det jag råkat se på löpsedlar och någon glimt på annan plats. Jag har mycket sällan köpt en sådan. Det kvalitativa innehållet i Expressen och Aftonbladet anges främst av deras löpsedlar, och tycker man att ens största ansvar ligger i att sprida rykten och skandaler runt privatpersoner (alla har ett privatliv, även om media vill hävda något annat för att legitimera sina smutsiga handlingar) så blir det just vad som framhäver både ägare och anställda. Inget är starkare än sin svagaste länk.
När företeelser runt Big Brother, Robinson, Idol och andra skitskriverier blir medias främsta bidrag till en lika okritisk läsarkrets, är kulturen på väg mot avgrunden. När vaginala utsmyckningar, silicon och mänskliga tragedier blir vad man anser att människor i en demokrati främst ska fördjupa sig i, är botten nådd. Då är man lika kvalitativ som "Hänt i Vecket"

I anslutning till Thomas Hartmans artikel finner jag bloggaren People=Shit som uttryckt sin begåvning och inställning i ”Bloggat om artikeln”. Vissa begriper inte när det är läge att hålla käften och därmed fick vi genast ett exempel på vad Thomas pratar om och vad jag själv menar med den mobb och pöbel som många sk journalister och denna bloggägare ingår i och ytterligare vänder sig till.

Jag lägger in det informativa blogginlägget här i händelse av att det skulle försvinna. Vågar vi leka med gissningar om kommande partitillhörighet för dessa barn. (Det kan ju inte vara vuxna människor)… Mitt i allt det sorgliga är det riktigt kul att se hur hjärntrusten tillskyndar och bidrar till att skita ned allt de står för… som med ligorna på Flashback och Facebook. Allt för att få den uppmärksamhet de inte fått av sina föräldrar…


TORSDAG 8 APRIL 2010
Desperata jävla tjockis
Haha, okej att du är jävligt ful Thomas Hartman, men att skriva en hel jävla bok och debattartiklar bara för att få ligga är väl lite väl jävla desperat? Anna Sjödin är ett jävla fyllo som är dömd för det brott hon begick, varför i helvete skulle någon be om ursäkt till henne för? Det är snarare du som ska be om ursäkt för att du är så jävla ful, spydde fan lite i min egen mun när jag såg din bild!

onsdag 7 april 2010

Har vi tippat över?

När en tillräckligt stor del av befolkningen blivit patologiskt normal, finns det någon räddning då? Jag menar, då det normala tillståndet faktiskt är sjukt och i sådan omfattning att hela styrelseskicket är kontaminerat. Vad sker då en majoritet av normalitetshyllare går till valurnorna och ska rösta fram den häftigaste färgen på den självgenererande idiotismens folkvalda försvarare?

Vad är för övrigt det här som anses normalt i vår kultur?
Om en modig individ ställer sig upp och försöker förmedla erfarenhetsgrundade sanningar till det svenska folket, så rusar två högt upp-satta (blå) in från styrbord och smutskastar denne i media med rakt igenom falska påståenden och smaklösa insinuationer. Och de gör det utan att behöva lämna sina platser. De gör det med ett leende på sina tunna läppar.
En konsekvens av detta bestod i grova trakasserier, mordhot och förföljelser av ryggradslösa mobbare och pöbel på Flashback och Facebook.

När en ung flicka blev våldtagen på sin skola reagerar hennes omvärld genom att uppvisa beteenden som snarare kan förknippas med heders-mord än till heders-mod. Förövaren hyllas och det mobbande packet samlas på Facebook.

En ung kvinna hittas dumpad efter en fruktansvärt brutal misshandel och senast avled en gammal kvinna efter en misshandel av en ung man…

I tidningarna stoltserar våra folkvalda med sina falska leenden och osmakliga retoriska finter i samma stund de lovar det ena fantastiska projektet efter det andra. Ja idéerna växer i takt med att valet närmar sig och det går knappt att skilja dem åt i löjets skarpa sken. De blåbruna kastar gegga på de rödgröna medan de med samma leenden utförsäkrar 100 000 människor till en framtid med eviga skulder för många. De rödgröna smyger i buskarna och försöker återvinna folkets förtroende efter att ha fört en politik som snarast får en att tänka på landsförrädare. Och mobbarna och pöbeln stöttar med hejarop som hämtade från en iransk gatuavrättning…

Men det slår mig, att varken hejarop eller mordhot kommer från babord… Alltid nå´t.